SPARBANKSSTIFTELSEN SKÅNE

Bjuvs tennisklubb har ansökt om bidrag till att öka vår tennisskolas verksamhet.
Vi vill utveckla tennisen i Bjuvs kommun med omnejd där mångfald och hållbarhetsfrågor är viktiga. Alla ska få delta i vår klubb oavsett kön, etniskt ursprung etc. För att komma vidare och utveckla klubben sökte vi bidrag för att;

Vi vill utbilda våra duktiga ungdomstränare, så att de kan sprida glädje, energi, grupptillhörighet, alla lika mycket värda, alla kan om du bara försöker.
Vi kommer att gå runt i skolorna i Bjuvs kommun och erbjuda gratis ’prova på tennis’. Alla ska få känna på hur otroligt roligt det är att spela tennis.
Man får nya kompisar och vänner för livet.

Bjuvs tennisklubb vill satsa på integrationen i samhället. Vi vill att alla ska komma till oss och prova att spela tennis. Vi lånar ut tennisrackets gratis, vi tillhandahåller både bollar, banor och välutbildade tränare.

Vi har nu fått anslaget beviljat och erhållit 10 000 kr vilket vi är väldigt tacksamma för.

//Bjuvs tennisklubb