Sommartennis

Bjuvs Tennisklubb bjuder in till tennisträning under sommaren 2020

för barn/ungdomar och vuxna.

Under en vecka tränar du måndag-torsdag 1,5 timme om dagen. Det finns låneracket om man inte har eget. Vi spelar i första hand utomhus vid regn går vi in i hallen. Viktigt att du har träningsskor med slät sula annars skadar du tennisbanorna och ev. dig själv. Bra om du har ett par uteskor och ett par inneskor. Uteskor får man nämligen inte ta in i hallen. Klä dig i idrottskläder men tänk på att det kan vara varmt och kallt. Keps är bra om det är mycket sol. Du behöver ha vattenflaska med dig.

Träningen kostar 400kr per vecka för juniorer och seniorer (från 19år) 700kr. Du kan anmäla dig till en eller flera veckor. Vi förbehåller oss rätten att begränsa antalet deltagarveckor vid stort eller litet deltagande.

Träningen är på dagtid mellan kl.9-10.30 eller kl.10.30-12.00 för barn och ungdomar och på kvällstid för vuxna mellan kl.18-19.30 Vi meddelar i ett mejl ca 1 vecka innan din träningsperiod vilken tid du ska komma.

Plats: Tennisbanorna vid Tennishallen, Idrottsvägen 6, Bjuv

Du kan anmäla dig till följande perioder:

1. V.25 Måndag – Torsdag 15-18 juni
  2. V.26 Måndag – Torsdag 22-25 juni
  3. V.33 Måndag – Torsdag 10-13 augusti

Anmäl dig senast 4/6.

Du anmäler dig till bjuvstennisklubb1@telia.com. Lämna namn, mobilnr, mejladress, födelseår, vilken period du vill vara med på och om du har spelat tidigare eller är nybörjare.  Under 18 år krävs målsmans uppgifter också.

Har du frågor? Kontakta oss på bjuvstennisklubb1@telia.com

Vi hoppas på att vi får se dig i sommar! Välkommen!