Anmälan internt matchspel

Divisionsspel -Bjuvsslaget

För dig som är tennisentusiast och tycker om att tävla under lättsamma former och möta olika spelare varje gång. Anmäl dig se nedan.

Första omgången 2021 startar v.3, Kvällstid Ons 18-19, 19-20, 20-21,21-22. Du kan anmäla dig tom 4/1  Vi siktat på att starta ännu en division så meddela vilken dag du kan. Idag spelar vi 2 st divisioner om onsdagskvällar. Nya divisioner kommer att spelas andra kvällar.

Speltider: Två femveckorsperioder på hösten & tre femveckorsperioder på våren, sommaren om intresse finns (på grus från mitten av maj)

Varje division består av 6 spelare, där alla möter alla

Pris: 900kr/hösttermin och 1350 kr kr/vårtermin, medlemskap obligatoriskt

Anmäla Dig här

Bokning av speltid:

• Spelare vars siffra står först i spelprogrammet har hemmamatch.
  • Spelare som har hemmamatch:
    – står för bollar av god kvalitet
    – tar kontakt med motståndaren så att vi inte får något missförstånd
      (måndag-torsdag kl 19.00-22.00 ) och eventuella uppskjutna matcher spelas på helgerna. Då står   man för banbokningen och kostnaden av banan själv.
    – fyller i matchresultatet på anslagstavlan
    – fyller även i resultatblanketten som hänger på anslagstavlan och lämnar in den i receptionen om den är bemannad annars läggs den i vita brevlådan vid bana 1.
  • Fakturan skickas till respektive spelare

Matchregler:

• 60 min står till förfogande för varje match därav 5 min inbollning
  • Matcherna spelas i bäst av 50 minuter, endast games räknas (t ex 8-4)
  • Vid tidsbrist skall pågående game spelas klart med en avgörande boll vid 40 lika
  • 2 poäng för seger, 1 poäng vardera vid oavgjort
  • Spelare som lämnar WO (eller inte kommer) förlorar med 0-5
  • Kontakta din motspelare senast dagen innan för att undvika WO-matcher
  • Matchresultat skrivs in av segraren på anslagstavlan. Om resultat saknas räknas matchen
    som ej spelad och därmed får båda spelarna 0 poäng.Poängräkning:
  • Antal poäng, gameskillnad, inbördes möten och lotten avgör i nämnd ordning tabellplacering.
  • De 2 bäst placerade i varje division flyttas upp och de 2 lägst placerade flyttas ned efter varje
    slutspelad omgång.