Onsdagsdubbeln varje onsdag på utebanorna i Bjuvs TK mellan 18.00-21.00

Under sommaren fram till Midsommar sedan start i augusti igen spelar vi onsdagsdubbeln

Varje onsdag samling kl 17.50 för att sätta ihop dubbellagen

Spelet pågår mellam kl 18.00-21.00 utomhus. Vid regn spel inomhus.

Grillen är på och korv och kaffe köps till självkostnadspris

För att deltaga skall du ha löst ett sommarkort samt vara medlem i Bjuvs TK

Ingen föranmälan kom ner och var med. Vi anpassar spelet efter deltagare.

Frågor via mail bjuvstennis@gmail.com

Välkomna

————————————————————————————————————————————————–

Dax att anmäla till Divisionsspel startar åter i höst.

För dig som är tennisentusiast och tycker om att tävla under lättsamma former och möta olika spelare varje gång. Anmäl dig se nedan.

Första omgången 2021 inomhus startar v 39 Kvällstid Ons 18-19, 19-20, 20-21och 21-22, Du kan anmäla dig tom 28/8 Vi siktat på att starta ännu en division så meddela vilken dag du kan. Idag spelar vi 2 st divisioner om onsdagskvällar. Nya divisioner kommer att spelas andra kvällar.

Speltider: Två femveckorsperioder på hösten och vår vi spelar då singel. När utomhussäsongen (på grus från mitten av maj) börjar skall vi spela dubbel.

Varje division består av 4-8 spelare, där alla möter alla/ i vissa fall dubbelmöte.

Pris: 900kr/hösttermin och 900 kr kr/vårtermin, Sommartermin 300 kr/ köp sommar kort, medlemskap obligatoriskt

Anmäla Dig här

Bokning av speltid:

• Spelare vars siffra står först i spelprogrammet har hemmamatch.
  • Spelare som har hemmamatch:
    – står för bollar av god kvalitet
    – tar kontakt med motståndaren så att vi inte får något missförstånd
      (måndag-torsdag kl 19.00-21.00 ) och eventuella uppskjutna matcher spelas på helgerna. Då står   man för banbokningen och kostnaden av banan själv.
    – fyller i matchresultatet på anslagstavlan
    – fyller även i resultatblanketten som hänger på anslagstavlan och lämnar in den i receptionen om den är bemannad annars läggs den i vita brevlådan vid bana 1.
  • Fakturan skickas till respektive spelare

Matchregler:

• 60 min står till förfogande för varje match därav 5 min inbollning
  • Matcherna spelas i bäst av 50 minuter, endast games räknas (t ex 8-4)
  • Vid tidsbrist skall pågående game spelas klart med en avgörande boll vid 40 lika
  • 2 poäng för seger, Matcherna kan inte sluta oavgjort.
  • Spelare som lämnar WO (eller inte kommer) förlorar med 0-5
  • Kontakta din motspelare senast dagen innan för att undvika WO-matcher
  • Matchresultat skrivs in av segraren på anslagstavlan. Om resultat saknas räknas matchen
    som ej spelad och därmed får båda spelarna 0 poäng .Poängräkning:
  • Antal poäng, gameskillnad, inbördes möten och lotten avgör i nämnd ordning tabellplacering.
  • De 2 bäst placerade i varje division flyttas upp och de 2 lägst placerade flyttas ned efter varje
    slutspelad omgång.