Spel pågår i Internt matchspel/ Bjuvsligan. Vill du vara med när nästa omgång startar? Hör av dig !

Dax att anmäla till Divisionsspel/ Bjuvsligans 2:a omgång

För dig som är tennisentusiast och tycker om att tävla under lättsamma former och möta olika spelare varje gång. Anmäl dig se nedan.

2:a omgången 2021 inomhus startar v 45-50. Kvällstid Ons 18-19, 19-20, 20-21och 21-22, Du kan anmäla dig tom 26/10 Vi siktat på att starta ännu en division så meddela vilken dag du kan. Idag spelar vi 1 st divisioner om onsdagskvällar. Nya divisioner kommer eventuellt att spelas andra kvällar.

Speltider: Två femveckorsperioder på hösten och vår vi spelar då singel. När utomhussäsongen (på grus från mitten av maj) börjar skall vi spela dubbel.

Varje division består av 4-8 spelare, där alla möter alla/ i vissa fall dubbelmöte.

Pris: 900kr/hösttermin och 900 kr kr/vårtermin, Sommartermin 300 kr/ köp sommar kort Då spelas det dubbel varje onsdag 18.00-21.00 , medlemskap obligatoriskt

Anmäla Dig här

Här ser du serien som pågår Bjuvsligan omg 5

Frågor vi mail bjuvstennis@gmail.com

Bokning av speltid:

• Spelare vars siffra står först i spelprogrammet har hemmamatch.
  • Spelare som har hemmamatch:
    – står för bollar av god kvalitet
    – tar kontakt med motståndaren så att vi inte får något missförstånd
      (måndag-torsdag kl 19.00-21.00 ) och eventuella uppskjutna matcher spelas på helgerna. Då står   man för banbokningen och kostnaden av banan själv.
    – fyller i matchresultatet på anslagstavlan
    – fyller även i resultatblanketten som hänger på anslagstavlan och lämnar in den i receptionen om den är bemannad annars läggs den i vita brevlådan vid bana 1.
  • Fakturan skickas till respektive spelare

Matchregler:

• 60 min står till förfogande för varje match därav 5 min inbollning
  • Matcherna spelas i bäst av 50 minuter, endast games räknas (t ex 8-4)
  • Vid tidsbrist skall pågående game spelas klart med en avgörande boll vid 40 lika
  • 2 poäng för seger, Matcherna kan inte sluta oavgjort.
  • Spelare som lämnar WO (eller inte kommer) förlorar med 0-5
  • Kontakta din motspelare senast dagen innan för att undvika WO-matcher
  • Matchresultat skrivs in av segraren på anslagstavlan. Om resultat saknas räknas matchen
    som ej spelad och därmed får båda spelarna 0 poäng .Poängräkning:
  • Antal poäng, gameskillnad, inbördes möten och lotten avgör i nämnd ordning tabellplacering.
  • De 2 bäst placerade i varje division flyttas upp och de 2 lägst placerade flyttas ned efter varje
    slutspelad omgång.