NYHET !! Open House varje fredag 15.00-16.00 för er som är med i vår tennisskola v.38-v.50

För dig som vill spela lite extra tennis då och då. Bjuvs TK erbjuder alla som är med i vår Tennisskola att komma ner till teniishallen på fredagar mellan kl 15.00-16.00 och spela tennis. Vi har bokat upp båda banorna och tränare är på plats.

Så här går det till blir vi många kommer vi sätta upp minitennisnät så att alla får spel. Vår tanke är att ha minitennis på en bana och tennis på stor bana på den andra.

Du får gärna spela med dina föräldrar och syskon men kompisar får komma när vi har kompisveckor i tennisskolan inte spela på Open House.

Tränaren som är på plats hjälper dig och bestämmer hur ni kan spela alla skall få möjlighet att spela är vi många spelar vi rundtennis eller skiftas om. ALLA SKALL FÅ VARA MED OCH SPELA och tränare bestämmer hur det skall organiseras.

Vi har racket och bollar att låna ut !

Vårt mål är TENNIS FÖR ALLA. Oavsett nivå och kunskap skall du känna att du utvecklas och har roligt med din tennis. I Bjuvs TK spela vi med alla oavsett ålder. Detta gör att vi lär varandra och skapar en härlig klubbkänsla

Välkommen alla deltagare i vår tennisskola samt föräldrar och syskon.

Bjuvs TK

Du kommer ombytt i vanliga gympakläder ett par släta skor som inte river upp banan ( ej joggingskor) Bjuvs TK kommer att ha 1 st tränare på plats mellan kl 15.00-16.00. Du har möjlighet att låna racket och bollar. Har du eget racket tag med detta. De är viktigt att du följer tränarens instruktioner så att alla kan ha roligt på banan!

Plats:  Bjuvs Tennishallen (idrottsvägen 6)

Anmälan: ”Krävs ej” kom ner och spela ! Du måste vara medlem och vara med i vår tennisskola för att vara med på Open House

Kontakt: bjuvstennis@gmail.com