Vi fortsätter vårt Internt matchspel/ Bjuvsligan. Vill du vara med 2022? Anmäl dig här ! Start v.4

Dax att anmäla till Divisionsspel/ Bjuvsligans 1:a omgången 2022

Nya deltagare nu har du chansen att vara med i det mycket omtyckta divisionspelet i Bjuvs TK

Så Du som är tennisentusiast och tycker om att tävla under lättsamma former och möta olika spelare varje gång. Anmäl dig se nedan. ( Du som är med och spelar har en plats i 2021 serien är automatiskt anmäld till 2022 serien)

1:a omgången 2022 inomhus startar v 4-.14 Kvällstid Ons 18-19, 19-20, 20-21och 21-22, Du kan anmäla dig tom 10/1.Vi siktat på att starta ännu en division så meddela vilken dag du kan. Idag spelar vi 1 st divisioner om onsdagskvällar. Nya divisioner kommer eventuellt att spelas andra kvällar.

Speltider: Två femveckorsperioder på hösten/ vår och vi spelar singel. När utomhussäsongen (på grus från mitten av maj) börjar spelar vi dubbel alla samlas varje onsdag kl 18.00. Därefter sätter vi ihop dubbelspelet och grillen är givetvis på. Mer info kommer.

Varje division består av 4-8 spelare, där alla möter alla/ i vissa fall dubbelmöte.

Pris: 900kr/hösttermin och 900 kr kr/vårtermin, Sommartermin 300 kr/ köp sommar kort Då spelas det dubbel varje onsdag 18.00-21.00 , medlemskap obligatoriskt

Anmäla Dig här

Här ser du serien som pågår Bjuvsligan omg 5

Frågor vi mail bjuvstennis@gmail.com

Bokning av speltid:

• Spelare vars siffra står först i spelprogrammet har hemmamatch.
  • Spelare som har hemmamatch:
    – står för bollar av god kvalitet
    – tar kontakt med motståndaren så att vi inte får något missförstånd
      (måndag-torsdag kl 19.00-21.00 ) och eventuella uppskjutna matcher spelas på helgerna. Då står   man för banbokningen och kostnaden av banan själv.
    – fyller i matchresultatet på anslagstavlan
    – fyller även i resultatblanketten som hänger på anslagstavlan och lämnar in den i receptionen om den är bemannad annars läggs den i vita brevlådan vid bana 1.
  • Fakturan skickas till respektive spelare

Matchregler:

• 60 min står till förfogande för varje match därav 5 min inbollning
  • Matcherna spelas i bäst av 50 minuter, endast games räknas (t ex 8-4)
  • Vid tidsbrist skall pågående game spelas klart med en avgörande boll vid 40 lika
  • 2 poäng för seger, Matcherna kan inte sluta oavgjort.
  • Spelare som lämnar WO (eller inte kommer) förlorar med 0-6
  • Kontakta din motspelare senast dagen innan för att undvika WO-matcher
  • Matchresultat skrivs in av segraren på anslagstavlan. Om resultat saknas räknas matchen
    som ej spelad och därmed får båda spelarna 0 poäng .Poängräkning:
  • Antal poäng, gameskillnad, inbördes möten och lotten avgör i nämnd ordning tabellplacering.
  • De 2 bäst placerade i varje division flyttas upp och de 2 lägst placerade flyttas ned efter varje
    slutspelad omgång.