Vill du börja spela tennis?
Anmäl då dig via ett mejl till tennisskolans mejl bjuvstennisklubb1@telia.com

Träningsgrupper & priser

1. Juniorträning
Juniorträningen är för våra mellanstora upp till stora tennisstjärnor (8-17 år).

Våra juniorer får lära sig att utveckla sin tennisteknik och får goda kunskaper om matchteknik.
Målet är att de ska kunna spela själva tillsammans med någon spelkamrat eller familjemedlem.

Speltid: måndagar-onsdagar 17.00-20.00, torsdagar 17.00-19.00 samt lördagar 11.00-12.00.

Våra tenniselever får alltid prova på 3 gånger (i följd) innan man måste bestämma sig för
om man vill fortsätta eller inte. Vill man fortsätta så skickas en faktura på angiven mejladress.

Kostnad för 1 timme/vecka en termin: 1000 kr (+ 150 kr i medlemsavgift)
Kostnad för 2 timmar/vecka en termin: 1650 kr (+ 150 kr i medlemsavgift)

2. Tävlingsgruppen
Den här gruppen är till för de som vill ut och tävla.

Tillsammans med tennistränaren tränar ni specifikt på vad du behöver förbättra, matchteknik och taktik.
När du väl är redo för en turnering följer tennistränaren med vid mån av tid och hjälper dig under matchdagen.
Som klippt och skuret för en ny tennisstjärna!
Anmälan till tävlingar sker på egen hand.

Kostnad för 1 timme/vecka en termin: 550 kr (+ 150 kr i medlemsavgift).

3. Vuxengrupp
Vuxenträningen är för våra ”gamla” tennisstjärnor och nytillkomna motionärer (18 år och uppåt).
Våra vuxenelever får lära sig grunderna i tennisteknik, samt får chansen att utveckla dessa ut efter spelkapacitet.
Målet är att våra vuxna ska hitta en sport som de kan utöva tillsammans med vänner eller familjemedlemmar,
samt få en stund för sig själva ett par timmar i veckan. Man har rätt till att prova vid ett tillfälle.

Speltid: måndagar-onsdagar 20.00-21.00, torsdagar 19.00-21.00

Regler
Om inte tennistränare eller förening meddelas om avslutad träning i avsatt träningsgrupp, så är tenniseleven fortfarande med i träningen. Detta eftersom tenniseleven tar upp en plats i tennisskolan. Så fort tenniseleven meddelar att denne avslutar sin träning, så avslutar även närvaroberäkningen på eleven och en ändrad faktura kan skickas. Denna faktura är för att bekosta de träningar som har varit avsatta för tenniseleven.
Avslutar eleven innan en halv termin har passerat kommer en reducerad faktura, men om mer än halva terminen passerat är det ordinarie pris på träningsavgiften som gäller (om inget läkarintyg uppvisas).

Kompisar som vill börja träna måste anmäla sig på tennisskolans mejladress (tennisskolan@hotmail.se) och sedan invänta ett godkännande från tennisskolans chefstränare.

Träningsperiod
HT – vecka 36-50

VT – vecka 3-19

Dessa veckor kan variera beroende på hur dagarna infaller.

Träningspolicy
På våra träningar ser vi tennistränare till att eleverna följer vår träningspolicy som lyder:
Tillsammans ser vi till att
…ingen visar dåligt uppförande på och utanför banan.
…ingen kastar sitt eller lånat racket.
…ta hand om varandra.
…hjälpas åt för att lektionstiden ska bli så effektiv som möjligt.
…komma i tid och ansvara för att vara ombytt för en tennisträning.
…alla får känna delaktighet.
…ingen är sämre än någon annan