Information om Tennisverksamheten HT 2021

För dig som redan är med i vår Tennisskola mm

Information om Tennisverksamheten HT 2021

Tennisskolan börjar åter v 37 mån (13/8) och pågår tom v.50 (18/12).Anmälan för dig som är med i verksamheten sker via detta formulär. Fyll i alla uppgifter och var noga med att uppdatera din email samt övriga uppgifter som förändrats från föregående år. Är du med  i träningen går det bra att skicka ett mail till bjuvstennis@gmail.com . Uppge träningstid och hur mycket du vill träna och vilken dag. Vi återkommer till dig så snart vi kan med ett besked.

Vi utgår från förgående år träningsschema men vi kommer göra vissa förändringar på vissa träningstider pga. skolan och andra saker som förändrats sedan förgående säsong. TÄNK PÅ ! Vill Du utveckla och förbättra ditt tennisspel så skall man försöka träna minst 2 ggr i veckan men även boka banor och spela med kompisar och föräldrar. Har du några frågor om din tennis prata med Magnus.

Träningsschemat och Verksamhetsplanen för HT 2021 publiceras på www.bjuvstk.se senast den 7 september Tennisskolans hösttermin pågår tom v.50 sista träningsdagen är söndagen den 19 dec.

Bjuvs TK fyller 100 år – Alla som spela tennis vill vi är medlemmar!!

De är en erfaren klubb med många år på nacken! 100 år har Bjuvs TK funnits och verksamheten har förändrats med åren. Idag en pånyttfödd verksamhet med många tennisentusiaster bland alla åldrar. Vi vill att alla som spelar i vår hall är medlemmar och bidrar och detta är en förutsättning om man spelar tennis i Bjuvs TK:s tennishall eller utebanorna. Givetvis hälsar vi alla välkomna men spelar du varje vecka eller ofta i hallen eller på banorna så vill vi att alla är medlemmar och är med och bidrar till att hålla hallen och banorna i gång. Dessutom som medlem spelar du till medlemspris och du är välkommen att deltag i de olika arrangemangen som arrangera i Bjuvs TK. Tillsammans gör vi Bjuvs TK mer levande …..

Spela tennis och boka bana med kompisar och föräldrar

För alla tränande juniorer som är med i träningen kan du boka bana för 65 kr/h.  Du bokar via www.bjuvstk.se Det är viktigt att hålla igång spelet varför inte boka en familjetennistimme med alla i familjen under helgen. Spela med kompisar eller med mamma eller pappa eller syskon. Planera ditt spel och boka din tid redan nu. Passa på att spela mycket tennis och ha roligt under höstsäsongen. Bollar kan du köpa till Klubbpris på kansliet 60 kr/ 4-pack. Kontakta kansliet. Boka banor via www.bjuvstk.se

Har du någon kompis eller känner någon som vill PROVA PÅ TENNIS?

Lördagen den 21/8 mellan kl 12.00-14 .00 arrangera vi TENNISENS DAG  för de som vill börja spela tennis i Bjuvs TK. Alla är välkomna att PROVA PÅ TENNIS hos oss i BTK. Barn, nybörjare, vuxna, pensionärer, ALLLA ÄR VÄLKOMNA. Under dessa dagar får du info om vår verksamhet och vilken grupp som passar just dig. Alla deltagare är med i utlottningen av tennisbollar! Frågor via mail bjuvstennis@gmail.com

Vill Du spela internmatcher 1 gång i veckan. Då finns Divisionsspelet Divisionsspel -Bjuvslaget

För dig som är tennisentusiast och tycker om att tävla under lättsamma former och möta olika spelare varje gång. Speltider: Två femveckorsperioder på hösten & tre femveckorsperioder på våren, sommaren om intresse finns (på grus från mitten av maj. Varje division består av 6 spelare, där alla möter alla. Info www.bjuvstk.se