Information om Tennisverksamheten VT/Sommar 2022

För dig som redan är med i vår Tennisskola mm

Information om Tennisverksamheten VT/Sommar 2022

Tennisskolan börjar åter v.3 mån (17/1) och pågår tom v.23 (12/6). Om DU inte vill ha din plats kvar i tennisskolan måste du meddela detta senast den 14 december till följande bjuvstennis@gmail.com OBS !! Annars är ni per automatik med under vår/sommarterminen 2022.

Vi kommer att sätta ihop grupperna under v.51 så vill du spela/träna fler gånger i veckan? Hör av dig snarast till Magnus via mail bjuvstennis@gmail.com.

Information angående grupper, träningstider och verksamhet/aktivitetsplan får du via vår hemsida www.bjuvstk.se. Du tränar samma tid och dag som du gjort under höstterminen om du inte meddelas om ändring. Träningsschemat blir klart under v.1

TÄNK PÅ ! Vill Du utveckla och förbättra ditt tennisspel så skall man försöka träna minst 2 ggr i veckan. Du kan också boka banor och spela med kompisar och föräldrar. Har du några frågor om din tennis prata med Magnus.
Tennisskolans hösttermin pågår tom v.50 sista träningsdagen är torsdagen den 17 dec.

Året julavslutning sker i år i samband med sista träningstimmen.
Pga. rådande omständigheter i samhället och efter RF och Svenska Tennisförbundets rekommendationer kommer vi att ha årets julavslutning i minder grupper i samband med din sista träningstimme under v.50. Vi bjuder på lite julfika och julgodis och kör lite tävlingar och lekar. Vi hoppas alla tycker detta är en bra lösning då vi alla ändå vill förmedla lite julkänsla. Vi ser fram mot många härliga julavslutningar i tennisskolan.

Spela tennis och boka bana på jullov (v.51-v.2)
För alla tränande juniorer som är med i träningen kan du boka bana för 65 kr/h.  Du bokar via www.bjuvstk.se Det är viktigt att hålla igång spelet varför inte boka en familjetennistimme med alla i familjen under julen. Spela med kompisar eller med mamma eller pappa eller syskon Planera ditt spel och boka din tid redan nu. Passa på att spela mycket tennis och ha roligt under julen.

Har du någon kompis eller känner någon som vill PROVA PÅ TENNIS?
Lördagen den 22/1 mellan kl 12.00-14 .00 har vi PROVA PÅ TENNIS för de som vill börja spela tennis i Bjuvs TK. Alla är välkomna att PROVA PÅ TENNIS hos oss i BTK. Barn, nybörjare, vuxna, pensionärer, ALLLA ÄR VÄLKOMNA. Under dessa dagar får du info om vår verksamhet och vilken grupp som passar just dig. Alla deltagare är med i utlottningen av tennisbollar! Frågor via mail bjuvstennis@gmail.com

Vill Du spela interna matcher 1 gång i veckan. Då finns Divisionsspel
Divisionsspel -Bjuvslaget För dig som är tennisentusiast och tycker om att tävla under lättsamma former och möta olika spelare varje gång. Speltider: Två femveckorsperioder på hösten & tre femveckorsperioder på våren, sommaren om intresse finns (på grus från mitten av maj. Varje division består av 6 spelare, där alla möter alla. Info  www.bjuvstk.se
Bollar kan du köpa till Klubbpris på kansliet 60 kr/ 4-pack. Kontakta kansliet. Boka banor via www.bjuvstk.se